Een werkdag op het terras in het centrum van Rotterdam

Het wordt steeds populairder om een dag of zelfs fulltime niet op kantoor te werken. Door Covid is het thuiswerken nog steeds populair maar voor velen is het opgehokt zitten in eigen huis maar niks. Het werken op een terrasje in je stad is daarom misschien wel de beste optie. Een klein verslag over het werken op een terras in het centrum van Rotterdam.

Goede koffie

De dag begint op een rustige manier, ietsje later dan je had gewild kom je aan bij het cafeetje dat je van te voren uitgezocht hebt en plof je neer op het terras. Het is nog wel een beetje fris dus je laat je jack aan. De serveerder komt langs en je bestelt koffie. Goede koffie is altijd een goed begin van de werkdag. Onderschat niet hoeveel verschil goede koffie maakt vergeleken met oploskoffie. 

De zon breekt door

Na een paar uur breekt de zon door en krijg je een glimlach op je gezicht. De zonnestralen geven je een warm gevoel en je hebt het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt voor vandaag. Je smeert je in met genoeg zonnebrand en demotiveerd ga je verder terwijl de serveerder nog een kopje koffie komt brengen. Het jack mag nu wel uit, tijd om wat telefoontjes aan te nemen.  

Een ongelukje

Tijdens het tweede telefoontje besluit je om even de benen te strekken. Je zit al een aantal uur en het personeel van het café zal letten op je spullen. Je loopt even over het Stadhuisplein en struikelt, waarna je telefoon uit je hand valt en neer klettert op de stenen. Je pakt hem weer op en het blijkt dat het scherm van de telefoon niet meer werkt en daardoor de hele telefoon niet meer. Dat is niet goed, je hebt je telefoon nodig. Je moet snel telefoon reparatie Rotterdam vinden, of in jouw geval iPhone reparatie Rotterdam. Gelukkig zijn er genoeg plekken te vinden en kun je hem na een paar uur weer ophalen en gebruiken.

Een biertje om de dag af te sluiten

Na de spanning van het ongelukje ben je blij dat de rest van de dag soepeltjes verloopt. Je hebt misschien niet al je werk afgekregen van de dag doordat je wat tijd miste door de telefoon reparatie maar het was alsnog een erg productieve dag. Nu je toch op het terras zit, lekker in het zonnetje, bestel je een lekker fris biertje om de werkdag af te sluiten. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Gerelateerde berichten